onsdag 20 juli 2011

Bättre nu

Ja, som alltid när man får lite tid och distans till saker och ting, så känns ju allt inte lika hemskt... Det är ju inte direkt så att hon flyttar till månen, bara till andra sidan landet, och inte kommer hon dö heller bara för att hon flyttar... Och såvitt jag vet så finns det telefoner på västkusten oxå... Klart det inte är roligt, vi kommer ju inte ses så ofta, men men... Det är ju smällar jag får ta... Så det känns ändå ganska oki.

Har fått nästan hela huset städat oxå, bortsett från hall och datarum nere, men eftersom datarummet fortf saknar golv på en liten tarm (måste räknat fel när vi köpte, för det fattas...), så får det vara så länge. Ska åka och köpa ett paket golv till i em, N har ringt och kollat så det finns, så det blir klart nån gång.

Och hitta på något till middag, vad vet jag inte än... Måste handla kaffe och gurka oxå, det är tvärslut... Jag skiter i kaffet just nu, men N blir nog inte så glad om det inte finns nåt... Lite sugen på att baka oxå, så funderar på att köpa lite jäst oxå, el lite äpplen och göra äppelkaka, det vore smarrigt :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar